Ønsker du å forhandle våre produkter i din bedrift, klikk her!

Mon Platin

I Mon Platin utvikles og selges det ett rikt sortiment av produkter innen personlig pleie, som inneholder en optimal konsentrasjon av dødehavsmineraler. Dødehavsmineraler er kjent for sine terapeutiske og kosmetiske kvaliteter. Magnesiumklorid som hentes ut i mud fra dype lag i Dødehavet har via forskning vist seg å ha betydelig bedring av hudbarriere, opptak av fukt i huden, redusert inflammasjon og sårhet. Magnesiumsalter er velkjente for sin evne til å binde vann, påvirke reparasjon av epidermis og øke hudens generelle evne til å reparere seg selv.  Kosmetisk bruk av dødehavsmineraler resulterer i en reduksjon i dybden av rynker hos behandlede pasienter.


Mineralene har i tillegg beskyttende antioksidative og antiinflamatoriske egenskaper. Produktene har evnen til å redusere effekten av UVB stråling, og derfor redusere oksidativt stress og betennelser. 
Mon Platins spesialister lager produkter av svært høy kvalitet basert på vitenskapelige studier og benytter Dødehavsmineraler som råmateriale i solkrem,  hudkrem, spray og hårprodukter.